De knoop is doorgehakt! WE GAAN !!!!!!!

Gepubliceerd op 9 februari 2015 om 16:00

maandag 09 februari 2015, Gouda, Nederland

 

We staan op het punt om een lange, onzekere en niet leuke periode af te sluiten. We willen vooruit kijken en met de toekomst bezig zijn, in plaats van stil te staan en in het verleden te blijven hangen. Als afsluiter, of liever gezegd als begin van onze toekomst, hebben we besloten om het gewoon te doen! Wij gaan onze droomreis maken! We huren een camper, rijden zo snel mogelijk naar de Noordkaap en dan via een, volgens zeggen, adembenemende route terug naar het zuidelijkste puntje van Noorwegen.

Op deze pagina gaan we ons reisverslag schrijven. We weten niet of en hoe vaak we internet hebben, maar we gaan ons best doen om iedere dag iets te schrijven over ons grote avontuur. We hopen dat jullie zo een klein beetje mee kunnen genieten van onze reis.
We willen in de tweede helft van mei vertrekken. Voorlopig is het pas februari... Gelukkig maar, nog genoeg voor te bereiden!

Vandaag is het maandag 9 februari 2015, de dag dat we als het goed is horen of Stefan vijf weken vrij kan krijgen. Spannend zat!!
De kaart van Noorwegen hangt alweer te pronken in de kamer, met de hele route en alle bezienswaardigheden al uitgestippeld. Daar hebben we de afgelopen twee jaar tijd genoeg voor gehad!

Jaaaaaaahhhh!!!! Net te horen gekregen dat Steef zo lang weg mag!

NORWAY, HERE WE COME!!!!!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.