Terug naar onze liefde

Gepubliceerd op 10 juni 2022 om 23:13

In september 2022 lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren. Na zeven lange jaren wachten gaan Stefan en ik eindelijk terug naar onze gezamenlijke liefde Noorwegen! Nu voor twee weken, met als doel om minder km's rijdend en meer km's lopend te maken. We willen dit keer die machtige natuur van nóg dichterbij ervaren! 

Wat superleuk is, is dat we deze reis samen gaan maken met onze lieve vrienden Lex en Hannah. Hannah is een lotgenoot en zij zocht in 2019 contact met mij nadat ze een post op Facebook had gelezen over mijn bezoek aan CognitiveFX (lees mijn complete verhaal over het proces rondom mijn hersenletsel op Van spring in 't veld naar bejaarde). Meteen was er een klik en sindsdien is ons contact uitgegroeid tot een mooie vriendschap vol wederzijds begrip, vertrouwen, gezelligheid en plezier. Ook onze mannen kunnen het gelukkig samen prima vinden. En omdat buiten zijn en wandelen op een onregelmatige ondergrond een hele goede hersentraining is, moesten we deze vakantie in de prachtige herfstkleuren van het rustgevende Noorwegen gewoon met z'n vieren doen! Eens kijken welke stappen we samen nog kunnen zetten!

 

De voorbereidingen zijn al een poosje in volle gang. Campers kunnen we dit keer lenen van ouders/schoonouders, dus dat is echt heel erg fijn! Daar zijn we allemaal erg dankbaar voor!

Verder loop ik natuurlijk al veel op mijn werk, maar daarnaast zijn we met een serieuze wandeltraining gestart. Goede wandelkleding is aangeschaft en ik ben al druk bezig om in Noorwegen mooie, maar niet al te zware wandelingen uit te zoeken en daar een haalbare camperroute bij uit te stippelen. Want wat we geleerd hebben van onze reis uit 2015 is dat er een goede balans moet zijn tussen autorijden, activiteiten en rust. 

En nu dus ook de eerste blog online! Nog drie maanden!!

Reactie plaatsen

Reacties

Els Boers
2 jaar geleden

Lieve kinders, na zoveel intensieve jaren aangekomen om te vertrekken, geniet er lekker van jullie verdienen het. Samen met de camper staat al jaren op jullie lijstje.. geniet, ontspan, rust .๐Ÿš๐Ÿš๐Ÿ˜‹๐Ÿณ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹