Dag 1, op weg naar Hirthals

Gepubliceerd op 9 september 2022 om 21:57

Yes, de vakantie is begonnen, maar wat een weken hebben we achter de rug! Ik moest gewoon werken, maar daarnaast ook alles regelen om mijn coachingspraktijk te starten én een vakantie voorbereiden... Het was veel, eigenlijk teveel, maar ik leef nog. Stefan had het megadruk op zijn werk, maar ging als klap op de vuurpijl vorige week ook nog even door zijn rug, waardoor ik direct flashbacks had naar dag 2 van onze vorige trip naar Noorwegen... 'Gelukkig' gebeurde het nu voordat we van huis vertrokken, waardoor hij nog een paar dagen alles op alles heeft kunnen zetten om zijn rug te ontlasten en te ontspannen. Met succes gelukkig. Hij staat niet meer in de skihouding en als hij geen gekke dingen doet, dan valt de pijn mee...

Een geluk bij een ongeluk, want doordat Stefan nu vrijdag niet hoefde te werken, konden we iets eerder vertrekken, waardoor we onderweg wat meer pauzes in konden lassen om even te lopen. Dat was voor ons allebei fijn!

Nu zijn we met de camper van Stefan zijn moeder aangekomen in Horsens waar we overnachten op een parkeerplek aan een meer. Hannah en Lex komen ook hierheen en morgenochtend vroeg rijden we het laatste stukje naar de Ferry in Hirthals, waar we om 10.30 uur aan boord gaan om naar Kristiansand te varen. Op naar twee fantastische weken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.