Eentonig...

Gepubliceerd op 28 mei 2015 om 22:09

donderdag 28 mei 2015, Mattmar, Zweden

 

Nadat we vanmorgen héérlijk in het zonnetje vers gebakken broodjes hebben gegeten, zijn we weer de weg op gegaan. Al snel waren we op de E45, een prachtige weg door het bos vol met glooiingen, bochten en meren die ineens tussen de bomen tevoorschijn komen. Echt weer hele mooie plekken gezien, waar het ontzettend stil is (als er geen verkeer langs rijdt...) en het enige wat je hoort de vogels zijn.

Maar die E45, die prachtige weg, die is LANG!! Zo lang, dat die onwijs mooie natuur bijna saai en eentonig wordt! Maar net op het moment dat we ons dat beseffen steekt de eerste eland vlak voor ons de weg over. En ff later rijzen de eerste besneeuwde bergtoppen voor ons op! Zo mooi...

Gekookt bij wederom een prachtig groot meer en na het eten en de afwas nog even twee uurtjes doorgereden. Zoekend naar een plekje om te overnachten, is het ons weer gelukt. Alweer een uitzicht om van te watertanden! Helaas alleen niet zo'n duidelijke foto van, maar het waren in ieder geval erg mooie besneeuwde bergen op de achtergrond!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.