Velkommen i Norge!!

Gepubliceerd op 29 mei 2015 om 22:14

vrijdag 29 mei 2015, Smalåsen, Noorwegen

 

Lekker dan.... Sinds we bij Storlien de grens van Noorwegen zijn overgestoken, is het niet meer gestopt met regenen! Wat een rotland! ;-)

Gekheid... Dat van die regen is wat minder, maar het is bijzonder om te zien dat direct na de grens het toch wat 'simpele' landschap van Zweden verandert in de ruige natuur van Noorwegen. Heerlijk! En het mooiste moet nog komen!

Rijdend langs de steile bergwanden kijken we onze ogen uit! Het is ontzettend groen en uit ieder gleufje komt water! De wegen zijn hier wel een stukje smaller dan in Zweden, dus inhalen is er hier niet meer bij. In principe ook geen probleem, want met onze snelheid zijn we toch meestal de voorste... Af en toe dus ff stoppen om de file te laten passeren.

Door mijn diva-gedrag heeft Steef in de stromende regen de watertank nog even vol gegooid (waar ik dan weer een fantastische foto van gemaakt heb! Ieder zijn kwaliteiten, haha!)

Klein ommetje gemaakt naar een hele gave waterval, de Formofossen. Wat een kracht heeft het water zo! Daarna (weer) blindelings de navigatie vertrouwd en langs de waterval een onverharde weg opgereden (stommeling...). Halverwege achteruit terug, omdat ons bakbeest niet verder wilde (of kon... oeps...).

Gelukkig weer een prima stekkie gevonden om te slapen! Life is good!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.