Route om stil van te worden...

Gepubliceerd op 2 juni 2015 om 20:22

dinsdag 02 juni 2015, Agdenes , Noorwegen

 

Vandaag begonnen aan ons laatste deel van route 17. We hebben vlakbij de pont van Vennesund gestaan voor onze overnachting, dus wanneer we klaar zijn voor vertrek, staan we ook zo bij de haven. Het zonnetje schijnt al lekker, dus het belooft een mooie dag te worden!

Op de boot nuttigen we nog even een ontbijtje. Dit is er weer één met kantine... We zouden eerst een stukje rijden, maar deze kans om wat anders dan Knäckebröd met kaas te eten laten we niet schieten. En vanuit de kantine kunnen we ook mooi zien waar we naartoe varen. De natuur heeft hier vast weer veel moois voor ons in petto!

Zodra we in Holm van de boot af rijden, komen we direct in een waanzinnig mooi landschap. We weten het meteen, deze dag wordt ruimschoots op de foto gezet. We rijden langs fjorden, de ene keer vlak langs het water en de andere keer kijken we de diepte in. Achter ieder bochtje komt weer een stukje fotogenieke natuur tevoorschijn en ik blijf plaatjes schieten. Bergen, water, rotsen, watervallen en tunnels, voor veel mensen zal het misschien allemaal op elkaar lijken, maar dit zijn voor ons zulke mooie herinneringen...

 

Mijn nek zit sinds vandaag enorm vast aan de rechterkant. Steeds als er links wat moois te zien is, word ik daar pijnlijk aan herinnerd. Dus wanneer het veilig is stoppen we en maakt Steef de foto's links van ons. Gelukkig is het heerlijk rustig op de weg!

De regen van gister heeft vandaag zijn voordelen laten zien. Langs de rotsen sijpelt water, de bomen en struiken zijn lekker fris van kleur en de watervallen kletteren wild naar beneden.
Het is niet te beschrijven hoe krachtig de bergen zijn. De natuur lééft hier en wij mogen meedoen. In Nederland is dat andersom... Dit is zoveel beter!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.