Zon en snottebellen...

Gepubliceerd op 11 juni 2015 om 19:20

donderdag 11 juni 2015, Rudsgrendi, Noorwegen

 

Na een nacht in diepe slaap gelegen te hebben, zijn we vanmorgen héérlijk rustig opgestart. Totaal geen haast om weg te komen, alles op zijn tijd. Terwijl ik onze blog weer helemaal up to date maak, doet Stefan nog even een wasje.

Wanneer ik op een gegeven moment even naar buiten loop, begint het. Ik nies één keer, twee keer, drie keer, het gaat maar door! Zeker twintig keer achter elkaar! Vanuit het niets! Het half uur erna nies ik nog minstens net zo vaak en langzaam voel ik dat mijn neus verstopt gaat zitten. Ik word verkouden of zal wel ergens heel erg allergisch voor zijn, dus ik smeer en neem er wat voor in. Mijn EHBO-Kit vol met etherische olietjes van doTERRA komt nu goed van pas! Ik hoop dat ik hiermee de schade tot minimaal kan beperken...

Einde van de ochtend gaan we rijden en al snel wordt het steeds mooier weer. Is dat niezen toch nog ergens goed voor geweest! We rijden door de knalgroene natuur van Telemark. Het gras is hier écht groener, maar de natuur iets minder spectaculair als wat we gewend zijn. Kinderen spelen buiten (hier nog wel, zelfs op de step) in t-shirtjes en hemdjes. Ik zit in de camper met een winddicht vest aan onder een dekentje...

Eind van de middag vinden we een plekkie op een parkeerplaats aan het meer van Tinnsjø. Een goede plek voor de nacht met best wel weer een fijn uitzicht!

Vanavond olietjes blijven smeren en straks joggingbroek en sokken aan in bed. Hopelijk gaat het dan morgen weer wat beter!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.