Weer thuis...

Gepubliceerd op 15 juni 2015 om 22:21

maandag 15 juni 2015, Gouda, Nederland

 

Na een hele lange dag rijden, met voor mij een middagslaapje van een uurtje, zijn we weer terug in Nederland. Moe maar voldaan kijken we terug op een bijzondere reis vol onverwachte gebeurtenissen.

We willen Bruggink Caravans & Campers bedanken voor het verhuren van ons reisgezelschap, onze kubus, wasdroger op wielen, woonwagen, de Hymermobil B614. En natuurlijk voor de fotocomplimentjes en de nodige telefonische ondersteuning tijdens kleine problemen...

Hymermobil, bedankt dat je ons weer veilig hebt thuisgebracht! Trots op je dat je al die hoogteverschillen zonder mokken, oververhitting of haperingen hebt weten te bedwingen!!

Tot slot willen we iedereen bedanken die meegelezen heeft. Het was voor ons heel erg leuk om steeds de reacties op onze verhalen te lezen! Het was niet mijn plan om iedere dag te gaan schrijven, maar die reacties hebben ervoor gezorgd dat het blog een vaste activiteit voor de avonden werd. En dat is goed geweest, want nu kunnen we tenminste zelf ook nog nalezen wat we beleefd hebben. Sommige dagen zaten zó vol met mooie gebeurtenissen, grappige momenten en vooral indrukwekkende natuur, dat we 's avonds niet meer wisten waar we 's morgens gestaan hadden. Maar gelukkig hebben we de foto's en de verhalen nog!

Noorwegen is een bijzonder mooi en overweldigend land, iets wat je met verhalen en foto's haast niet over kan brengen. Ik hoop dat het ons een klein beetje gelukt is, maar we raden iedereen aan om het zelf te gaan ervaren!! (Voor tips en advies is iedereen welkom!)

Liefs, Stefan & Martine

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.