Dag 4 Regen en krappe wegen...

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 07:24

Vandaag volgen we weg 13. Het regent en we komen erachter dat dat voor- en nadelen heeft. Het voordeel is dat er ineens overal watervalletjes verschijnen en dat zo goed als opgedroogde rivieren weer gaan stromen. Nadeel is dat de ruitenwissers van de camper precies het stukje raam missen waar we graag doorheen zouden willen kijken. Steef bukt dus een beetje omlaag en naar rechts en ik omlaag en naar links.

We passeren de Låtefossen, een waterval die op de weg afstormt en onder de weg door stroomt. Uiteraard een mooie plek om wat foto's te maken. Het is er prachtig! Het regenachtige weer zorgt voor damp tussen de bomen wat de sfeer mystiek maakt.

Weg 13 is lang en soms erg smal, wat het passeren van tegemoetkomende vrachtwagens, bussen en ander verkeer toch best spannend maakt. In combinatie met de regen en het scheef zitten voel ik mijn energiepeil hierdoor snel dalen. Hopelijk vroeg naar bed en goed slapen vannacht.

Voorbij Kinsarvik draaien we weg 7 op. De Hardangervidda, waar deze weg overheen loopt, trakteert ons op de mooiste herfstkleuren die ik ooit gezien heb. Hier zoeken we een plekje voor de nacht en duiken we op tijd ons bedje in.

Reactie plaatsen

Reacties

Marga
2 jaar geleden

Martine wat geniet ik van de foto's en het verhaal!