Dag 13 De natuur op zijn mooist

Gepubliceerd op 23 september 2022 om 07:40

We worden wakker in een prachtig bevroren landschap. Wat een ongelooflijk fotogeniek stukje natuur is dit! Voordat we überhaupt een beetje wakker en aangekleed zijn, hebben we al heel veel mooie foto's gemaakt! Hannah en ik hebben van de week een thermosfles gekocht, die zich deze ochtend ook goed laat lenen voor een mooi plaatje tussen de bevroren bosbessenplantjes. De tekst op de fles luidt: Livet er best ute, wat betekent: Buiten is het leven op zijn best! En dat is het!

 

Vandaag rijden we verder richting Seljord, wat best een flink stuk rijden is. De route is mooi, maar niet echt spectaculair vergeleken bij de rest van de vakantie. 

We lunchen in de zon bij een strandje en rijden daarna het laatste stuk. Hannah en Lex hebben op Google Maps een mooie camperplek gevonden. Onderweg stoppen we nog even om te winkelen. Op de camperplek aangekomen blijkt het mooiste stuk afgesloten met een hek. Dat is balen, want wat nu overblijft is alleen maar een saaie parkeerplaats... We overleggen bij het hek en zien er een stevig slot aan hangen. Die gaan we niet open krijgen... Stefan zegt voor de grap dat we de vier bouten wel los kunnen draaien, zodat we het hek een kwartslag om kunnen zetten. Hannah voelt aan de bouten en wat blijkt, we zijn waarschijnlijk niet de eerste geweest met dit idee... Samen draaien we de bouten los en geven we onszelf toegang tot het mooie gedeelte van deze overnachtingsplek. Lex gaat nog even vliegen met zijn modelvliegtuig en daarna is het tijd om te eten.

 

Na het BBQ-en stoken we nog een vuurtje met ons eigen hout bij het nabij gelegen houten huisje, wat een soort activiteitengelegenheid lijkt te zijn. Daarna lekker slapen, want morgen staat er weer een actieve dag op de planning!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.